Vanzatorii de iluzii


Ne place sa cumparam iluzii. Pentru ca nimeni nu le vinde ca iluzii – care ar fi prostul gata sa  plateasca gras doar vise ?

Nimeni nu le vinde drept iluzii ci ca enorme posibilitati , scenarii extrem de convenabile. Care cad exact la tanc, exact pe subiect, exact in limitele pretului cuvenit. De cele mai multe ori spargand piata doar din vorbe sau doar din cuvinte frumos insiruite, excelent ticluite si excesiv de inzorzonat anticipate.

Mult prea excesiv de „exact ce ne trebuie” si mult prea decalat fata de exact ceea ce avem cu adevarat. Mult prea mult zgomot pentru intr-un sfarsit practic nimic. Intr-un sfarsit mult prea tarziu pentru a mai putea reface totul de la inceput.

Vanzatorii de iluzii au iesit in ultima vreme la atac masiv. Aplica tehnici vazute pe la altii  si se amuza copios prostind multimea intr-un fel al lor specific deformat. Specific comercial, specific facut  doar din vorbe … dar la comanda.

Vanzatorii de iluzii stiu sa capteze rapid. Prospecti, interese, atentii. Bombardand cu vorbe in bule efemere, captand raspunsurile fara intrebari, focalizand urmarea pe doar esentialul extras intr-un mod pur interativ. Pur colaborativ. Pur si simplu. Dar exact la tanc.

Vanzatorii de iluzii raspund perfect la toate intrebarile fara raspuns, jongleaza perfect cu plusuri si cu minusuri, ajusteaza vidul in iteratii succesive. Vanzatorii de iluzii ofera discounturi interesante la lansare si planifica livrari pentru ziua de ieri. Intr-un sfarsit iti zambesc suav si-ti bat palme albe de incantare.

Vanzatorii de iluzii ajusteaza totul doar la sfarsit, odata ce marfa le-a fost vanduta pe bani grei. Intr-un mod total gratuit si complet nespecificat in contract, transforma iluziile  in realitati dur de incasat, in forme reale cu cost inzecit, dezgolind dureros doar efemerele vorbe si facandu-i de ras pe cei ce le-au crezut pe cuvant.

Vanzatorii de iluzii sunt  la mare moda si extrem de contagiosi. Inainte de a cumpara iluzii priviti bine cuvintele si cantariti-le pana la capat sensul si logica. In caz de dubiu contactati expertii !

sursa imagine aici